2019.09.17
вторник
02:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини

Социална отговорност

Средногорие Медия© се отнася отговорно към социалните ангажименти на съвременното общество. Медията се стреми да дава гласност на проблеми в социалната сфера чрез различни по вид ангажименти – репортажи, предавания, дискусии.

Като медията с най-голяма аудитория в района на Средногорието, ние ще се стремим към социално-отговорно поведение. Новините и предаванията на Средногорие Медия© ще отделят сериозно внимание на наболели социални проблеми.

Като част от нашата фирмена социална отговорност, ние ще се стремим да поддържаме работни места за хора със специални потребности. Партньорът "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП" ЕООД е специализирано предприятие на хора с увреждания на територията на Средногорието, регистрирано в Агенцията за хора с увреждания.

В Средногорие Медия© успешно се реализират хора с физически увреждания.

ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"