2019.09.17
вторник
02:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Зрелостниците на АТПГ получиха своите дипломи

Зрелостниците на АТПГ получиха своите дипломи

На специално тържество зрелостниците на Аграрно-техническа професионална гимназия – гр. Златица получиха своите дипломи за завършено средно образование.

В новоремонтираната зала на учебното заведение се събраха ученици, учители и приятели на завършващите. Церемонията започна с посрещане на училищното знаме. По-малките ученици поздравиха зрелостниците с кратки театрални сценки и скечове. Поздрави отправи директорът на училището Величка Баланова. Тя пожела на младите хора много успехи в бъдещите начинания.

Последва тържествено връчване на документите за завършено средно специално образование.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-02 18:03
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"