2019.07.22
понеделник
01:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна третото издание на програма BASE на клъстер Средногорие

Започна третото издание на програма BASE на клъстер Средногорие

На 12 март в сградата на община Панагюрище се състоя официалното откриване на програма “Бизнес постижения за социално предприемачество” /BASE/, организирано от Индустриален клъстер „Средногорие” в партньорство с Фондация “Америка за България” и Посолството на САЩ в България. В рамките на програмата 45 участници ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да стартират или доразвият своите бизнеси.

Присъстваха Николай Минков - изпълнителен директор на Индустриален клъстер Средногорие, Десислава Тальокова – изпълнителен директор на Фондация “Америка за България”, Никола Белишки - кмет на община Панагюрище, Ана Финджикова – ръководител отдел «Комуникации» в «Асарел Медет», Калина Константинова – програмен експерт «Благоприятна бизнес среда» във Фондацията, Иванка Цанкова – директор «Оценка на проекти», Надя Захариева – директор «Корпоративни връзки», Десислава Чалъмова – директор „Бизнес развитие“, участници в предишни издания на програмата, множество младежи от региона. Официалните лица приветстваха участниците и им пожелаха вдъхновение и успех. Присъстващите победители от втората серия на програмата, проведена в Етрополе в края на миналата година, и Мария Цачева - собственик на пекарна в Чавдар, споделиха преките ползи от обучението за техните собствени бизнеси.

След официалното откриване курсът започна. Обучението ще продължи 12 седмици и ще приключи с финално представяне на бизнес плановете на участниците.

Последна редакция на: 2019-03-14 13:29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-13 15:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"