2019.09.17
вторник
02:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна седмицата на пожарната безопасност

Започна седмицата на пожарната безопасност

Във връзка с професионалния празник на служителите от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към МВР, от днес започна провеждането на традиционната седмица на пожарната безопасност. Тя има за цел популяризиране на професията, провеждане на различни мероприятия сред обществеността, демонстрации на умения и техника и други.

Районната служба на пожарната в Пирдоп проведе демонстрация в Челопеч. В центъра на селото децата от подготвителната група към детска градина „Ханс Кристиян Андерсен” имаха възможността подробно да се запознаят с работата на пожарникарите. Децата се качиха и разгледаха пожарния автомобил. Желаещите бяха екипирани с каски и колани. Беше демонстрирана светлинната и звукова сигнализация на пожарния автомобил и беше обяснено кога се използва. Децата бяха впечатлени от разиграната ситуация, в която пожарникарите гасиха въображаем пожар. С голям хъс и желание след демонстрацията малчуганите пръскаха със шланговете и разучиха как се борави с тях.

Инициативата продължава през цялата седмица и в други населени места от Средногорието.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-10 17:29
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"