2019.08.22
четвъртък
21:53
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна лятната академия по китара на «Аурубис България»

Започна лятната академия по китара на «Аурубис България»

На 3 август започна лятната музикална академия по китара, организирана от „Аурубис България”. 10 деца и младежи от Средногорието започнаха своето обучение.

Инициативата се организира за четвърта поредна година от компанията в партньорство с Музикален център „Феникс мюзик 2012”. В продължение на четири седмици младите китаристи ще усвояват умения за свирене на китара и ще получат полезни знания в областта на музиката. Техен музикален педагог ще бъде Милен Джуров. Музикалните способности, талант и придобитите умения ще бъдат демонстрирани в края на месец август на специално тържество. Тогава младите музиканти ще получат и свидетелства.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-08-03 15:51
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"