2019.05.22
сряда
08:59
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ЮЗДП проведе съвещания

ЮЗДП проведе съвещания

Приключиха ежегодните съвещания по стопанисване на горите, организирани от Югозападното държавно предприятие, съвместно с Регионалните дирекции по горите в Благоевград, Кюстендил и София. От 29 май до 7 юни служители от териториалните поделения на ЮЗДП и централното управление участваха в уроците на открито и обсъждаха прилагането на различни лесовъдски системи при стопанисване на горите.

Тази година дискусиите и практическите дейности се проведоха в районите на шест държавни горски и ловни стопанства.

В Пирдоп лесовъдите дискутираха проблемите, свързани със стопанисването на буковите гори и създаването на оптимални условия за развитие на насажденията.

По думите на директора на ЮЗДП - инж. Дамян Дамянов, лесовъдските виждания на всеки са различни, но е важно след сечта гората да бъде в по-добро състояние.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-13 17:17
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"