2019.08.22
четвъртък
21:59
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Йотина е представител на «Красива България»

Йотина е представител на «Красива България»

С решение на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), Цветанка Йотина – кмет на община Мирково е определена за представител на Сдружението в Управителния съвет на Проект „Красива България“. Това съобщиха от общината. Представителството на Йотина ще бъде  с мандат от една година.

Основната цел на Проект „Красива България“ е намаляване на безработицата, обновяване и подобряване на обществената среда в населените места и на социалната инфраструктура в Република България, подпомагане на малкия и среден бизнес и създаване на условия за устойчива заетост на работната сила в общините.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-11 17:12
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"