2019.09.17
вторник
02:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Църквище откриха нов пенсионерски клуб

В Църквище откриха нов пенсионерски клуб

На 19 юни с официална церемония беше открит новият пенсионерски клуб в Църквище. Сградата и оборудването са изцяло нови. Проектът, на стойност малко над 100 хил. лв., се осъществи с финансовата подкрепа на „Аурубис България” в рамките на партньорската програма между компанията и община Златица.

На официалното откриване присъстваха кметът на общината Магдалена Иванова, кметът на Църквище Стоянка Петрова, изпълнителният директор на компанията-партньор Тим Курт, кметът на община Чавдар Пенчо Геров, ръководството и представители на фирмата-изпълнител на обекта, множество членове на пенсионерския клуб от селото, гости от съседни населени места.

Кметът Петрова приветства присъстващите и поздрави своите съграждани с новата придобивка. Тя изказа огромната си благодарност на ръководството на „Аурубис България”, на кмета на общината и на фирмата-изпълнител. Специални благодарности получи и кметът на Чавдар Пенчо Геров за идейния проект за сградата на клуба. Кметът Иванова поздрави пенсионерите с новата придобивка. Пожела им да бъдат обединени и със здраве да си я ползват. Тим Курт поздрави домакините и изрази задоволство от чудесния резултат. Той пожела здраве и дълголетие на възрастните хора. Специални благодарности към „Аурубис България” отправи председателят на пенсионерския клуб в Църквище Савка Богданова. Тя поднесе благодарствен адрес, подаръци и цветя. Благодарности и цветя получи и кметът Иванова.

Лентата на новия клуб прерязаха кметът Магдалена Иванова и изпълнителният директор Тим Курт. По стара българска традиция присъстващите бяха посрещнати с питка и мед. Отец Йордан отслужи тържествен водосвет и поръси всички за здраве и благополучие.

Пенсионерите от Църквище получиха подаръци и поздравления от гостуващите членове на пенсионерските клубове от Петрич, Челопеч и района.

Събитието завърши с коктейл.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-20 14:48
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"