2019.07.19
петък
12:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица се проведе спортен празник

В Копривщица се проведе спортен празник

В края на миналата седмица в СУ „Любен Каравелов” град Копривщица се проведе спортен празник под мотото „Играй с всички реално, а не виртуално”. Той беше организиран от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

На празника присъстваха кметът на община Копривщица Генчо Герданов, Николай Карагьозов - секретар на община Копривщица, Тони Малинов - заместник кмет на община Копривщица, и секретарят на комисията Павлина Доганова.

Учениците мериха сили в дисциплините щафета и спринт. От момичета най-бърза се оказа Станислава Джурова, а от момчета - Деян Косев. От по-големите ученици пръв стана Антоан Цветков.

В отборните игри по футбол, баскетбол и волейбол учениците показаха техника и умения. Всички ученици получиха тениски с надпис „Не на насилието“ и „Нека бъдем по-добри“. За победителите имаше предвидени купи и медали.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-20 16:17
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"