2019.09.17
вторник
02:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица организираха подписка

В Копривщица организираха подписка

Копривщенци организираха подписка за осигуряване на 24-часово полицейско  присъствие, както и обезпечаване на реда в почивните дни.  Сега работното време и полицейско дежурство в града е в рамките на работните дни и часове. Гражданите изтъкват, че през почивните дни има голям поток от туристи, а през нощта няма към кого да се обърнат, освен към тел.112 и се опасяват, че няма да бъде реагирано навреме, поради отдалечеността на града-музей от близкото Районно полицейско  управление в Пирдоп. Подписката ще бъде внесена в Областна администрация и Министерство на вътрешните работи. До сега подписката е подкрепена от над 300 граждани на Копривщица.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-13 17:03
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"