2018.10.23
вторник
15:40
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица гостува писателката Кацарска

В Копривщица гостува писателката Кацарска

По покана на читалище „Хаджи Ненчо Палавеев“ – гр. Копривщица, в града гостува благоевградската писателка Красимира Кацарска.

Припомняме, че Кацарска е учител, общественик и носител на много плакети и награди, както и на почетното отличие „Неофит Рилски”. Публикациите й са повече от 1000, поместени в 65 книги. Пет пъти е номинирана за жена на годината в родния си град. Освен книгите, тя е автор на учебници и учебни помагала за ученици и студенти.

Пред малобройната копривщенска аудитория тя представи своите произведения: книги, есета и стихове, свързани със съдбата й. Нейната максима е, че който дава обич - получава обич и винаги след свечеряване има разсъмване. Докосването до творчеството на писателката е дълбоко трогващо и вълнуващо с житейските й истории и съдба.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-11-10 17:24
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"