2019.09.17
вторник
02:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица гостува пътуващо кино

В Копривщица гостува пътуващо кино

В Копривщица гостува Пътуващо лятно кино с БНТ 1. Събитието се състоя на лятната сцена в двора на старото училище. Жителите и гостите на  града проявиха изключителен интерес към събитието, защото повече от 30 години  прожекционните апарати в читалищния салон немеят.

Филмът „Врагове“, който беше излъчен, е създаден по действителен случай по време на Балканската война през пролетта на 1913 г. Премиерата на филма се състоя тази година на 17 април. Oтpaзявaт ce cъбитиятa по време на вoйнaта и се aĸцeнтиpa въpxy тpyднocтитe мeждy бългapитe и oмpaзaтa нa вpaгa.

Прожекцията беше безплатна, към проявата беше включен и модул “Детска библиотека“ – книги за размяна и подарък на детско-юношеска литература.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-26 15:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"