2018.10.23
вторник
15:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Челопеч гостува Хайгашод Агасян

В Челопеч гостува Хайгашод Агасян

На 10 ноември в детска градина „Ханс Кристиян Андерсен” в Челопеч гостува композиторът и певец Хайгашод Агасян. Той беше гост на малчуганите по покана на Община Челопеч.

В залата на детското заведение се събраха възпитаници от всички групи, техните преподаватели и музикалният педагог Невелина Сараджова. Гостът беше посрещнат от директора на детската градина Лушка Бързакова и представителя на Община Челопеч Татяна Цонкова.

Любимецът на поколения деца Хайгашод Агасян поднесе своя музикален концерт пред малките си приятели. Децата пяха заедно с него, танцуваха и се забавляваха с известни детски песнички.

Като добри домакини от името на ръководството на детската градина, гостът получи питка и подаръци за спомен. Лушка Бързакова направи заявка за написването на нова песничка за детската градина.

Празникът продължи с песни, танци и много настроение.

Ден по-рано Хайгашод Агасян беше гост и на учениците от основното училище в Челопеч. 

Последна редакция на: 2017-11-13 14:54
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-11-13 14:52
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"