2018.10.23
вторник
15:45
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Челопеч беше представена книгата на Румен Стоичков

В Челопеч беше представена книгата на Румен Стоичков

На 10 ноември, в малката зала към читалище „Труд и постоянство“ в Челопеч, се състоя представяне на книга. Събитието се организира от читалището и общинската администрация в Челопеч. Беше представена книгата „Сърце на длан“ от автора й Румен Стоичков.

Румен Стоичков е дългогодишен водещ на предаването „Нощен хоризонт“ в БНР. Член е на Съюза на българските журналисти. Завършил е българска филология и история. Носител е на награди за работата си.

След кратко представяне на автора и част от биографията му, самият той - с помощта на мултимедия, представи най-новата си книга „Сърце на длан“. Това е поредната му книга, свързана с историята на малки и изоставени населени места в страната, в която той разкрива истории, предания, легенди и хипотези за произхода на тези неизвестни труднодостъпни малки населени места. Всичко това е умело преплетено с много богат снимков материал.

Румен Стоичков сподели и добрите си впечатления от Челопеч.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-11-13 14:48
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"