2019.07.19
петък
12:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар се проведе спортен празник

В Чавдар се проведе спортен празник

В неделния ден на 16 юни в Чавдар се проведе втория поред празник „Заедно в спорта”. Проявата е съвместна инициатива на община Чавдар и читалище „Надежда”, а домакин беше ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”.

Множество желаещи от района и гости от Панагюрище се включиха в спортни надпревари и демонстрираха умения по футбол, тенис на корт и тенис на маса. В турнира по футбол при по-малките победители станаха момчетата от ФК „Средногорец 2016”. За най-добър вратар беше отличен Георги Механджийски, най-добър и полезен играч стана Велислав Петров, а титлата най-борбен играч получи Николай Коларов.

При юношите първи стана отборът на домакините от Чавдар. При мъжете конкуренцията беше най-голяма. Купата грабнаха гостите от „Асарел Медет”.

В състезанието по тенис на корт първото място зае Михаела Димитрова, следвана от Мартина Колева, Даная Ганчовска и Крис Пейчев.

За наградените бяха предвидени купи, статуетки, грамоти и парични стимули. Те бяха връчени от Григор Даулов - директор Дирекция ТСУ в община Чавдар.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-18 14:55
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"