2019.08.22
четвъртък
21:56
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар се готвят за първия шахматен турнир

В Чавдар се готвят за първия шахматен турнир

В Чавдар се готвят за домакинството на I-я шахматен турнир, организиран от община Чавдар и шахматен клуб „Ан Пасан“. Турнирът ще се проведе на 13 октомври, в музея в комплекс „Чавдар“.

Състезанието ще се проведе в 9 кръга по швейцарска система, като за съставяне на двойките се използва програмата „Swiss Manager“. Състезателите ще се борят за новоучредената „Купа на община Чавдар“.

Организаторите предвиждат програмата да започне в 11:30 часа с открит урок по шахмат, проведен от гросмайстор Петър Дренчев. От 13 часа има предвидено записване и техническа пресконференция, а срещите от турнира започват от 14 часа. Очаква се турнирът да приключи от 16:30 часа, когато ще се състои и награждаването. Главен съдия на турнира ще бъде Мирослав Митев.

Организаторите имат намерението да връчат много парични награди – 6 основни и 3 допълнителни награди. Турнирът се провежда без такси за участие. Желаещите могат да се записват до 12 октомври.

 

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-10-11 15:43
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"