2019.09.17
вторник
02:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар почетоха Левски

В Чавдар почетоха Левски

С кратка церемония в Чавдар почетоха 145 години от гибелта на Левски. Пред читалището в селото на едноименния площад „Васил Левски” се събраха признателни жители и гости на селото за организираното поклонение.

Беше направена кратка ретроспекция на живота и делото на Дякона. Най-малките жители от детската градина изнесоха музикално-поетичен рецитал, посветен на Апостола. Малчуганите рецитираха стихове и пяха песни пред погледите на своите родители и близки.

Пред барелефа на Левски на фасадата на читалището бяха поднесени венци и цветя.

Във фоайето на читалище „Надежда” беше отреден кът за Дякона и беше позиционирана изложба. Самодейците бяха изложили тефтерчето на Левски, везан негов портрет и няколко книги.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-20 16:39
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"