2019.09.17
вторник
02:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Буново отбелязаха международния ден за борба с тероризма

В Буново отбелязаха международния ден за борба с тероризма

На 11-и септември, когато светът отбелязва деня за борба с тероризма, на гарата в Буново беше почетена паметта на жертвите от терористични актове.

Край монумента, изграден в памет на жертвите от протурския тероризъм, се събраха жители на село Буново и на община Мирково, за да отдадат почит на невинните жертви на тероризма. Кметът на кметство Буново Николай Точев изнесе кратка реч.

Присъстващите отдадоха почит на жертвите с едноминутно мълчание и падане на колене.

От името на институции и граждани пред паметника бяха поднесени венци и цветя. Присъстващите запалиха свещи в памет на загиналите.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-11 16:28
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"