2019.09.17
вторник
02:07
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Антон отбелязаха Богоявление

В Антон отбелязаха Богоявление

В Антон, както всяка година, беше отбелязан светлия християнски празник Богоявление.

На реката, минаваща през селото, беше извършен ритуалът по хвърлянето на кръста. Множество жители и гости на селото се събраха, за да наблюдават. Въпреки студеното време ентусиасти за изваждането на кръста не липсваха. Общината беше осигурила греяно вино и чай за присъстващите.

Отец Недко извърши традиционния водосвет и хвърли божия символ в оформения бент на реката. Пръв извади кръста Йордан Пилитов. Младият мъж беше награден с парична награда и бутилка уиски, а останалите смелчаци получиха по бутилка с вино и с уиски. Наградите връчи кметът Стоян Гарчев.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-01-10 16:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"