2019.09.17
вторник
02:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Туристическа агенция беше представена в Копривщица

Туристическа агенция беше представена в Копривщица

В Копривщица се състоя среща на общинското ръководство, служители на Дирекция на музеите, учители от училището и детската градина, бизнесмени и граждани с представители на туристическа агенция.  Срещата беше за представяне на агенцията, нейната дейност и новооткрития ѝ офис в Копривщица.

Кметът на община Копривщица  Генчо Герданов поздрави гостите за новата инициатива и сподели, че очаква представяне на града чрез тях на международния туристически пазар. Поздравления и подаръци връчи директорът на Дирекция на музеите Кунка Неделева.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-05-16 15:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"