2019.02.23
събота
19:59
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Тече срокът за кандидатстване по «Заедно в час»

Тече срокът за кандидатстване по «Заедно в час»

25 март е последният срок за кандидатстване за програмата на фондация „Заедно в час”, припомнят от фондацията. Над 1800 души вече проявиха интерес към програмата.

Желаещите трябва да попълнят онлайн формуляр до 25 март, което е първият етап от процеса на подбор. Одобрените кандидати ще започнат работа в училище през септември 2018 г., а преди това ще преминат интензивна лятна подготовка.

Новите участници по програмата „Заедно в час” ще преподават минимум две години в училища-партньори на организацията в някой от следните региони: Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, София-град, София област и Стара Загора.

За кандидатстване не е нужен предишен преподавателски опит, нито предварително придобита професионална квалификация „учител”. Необходима е завършена бакалавърска степен и нагласа, че всяко дете може да постигне успех и заслужава качествено образование.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-08 15:34
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"