Талантите на Челопеч с концерт на Корминеш

2019-06-18 14:57
 

Вечерта на 17 юни в парк „Корминеш” край Челопеч се състоя концерт под надслов „Талантите на Челопеч”. Събитието беше част от поредицата събития от културната седмица на Челопеч по повод празника на селото - Пресвета Неделя.

Множество зрители се насладиха на изпълненията на малки и големи таланти от Челопеч. Дори дъждът не попречи на доброто настроение. Жанна Центовска откри празника и приветства присъстващите. Водещи на събитието бяха Наско и Сани.

От сцената се изявиха малките мажоретки от детската градина и основното училище, малки и големи вокалисти от „Средногорски звън”, танцьорите от „Българче” и „Българка”, индивидуални вокалисти, художествени гимнастички и много други.

Изпълненията предизвикаха усмивки и бурни аплодисменти на публиката.

 

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"