2019.09.17
вторник
02:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Талантите на Челопеч с концерт на Корминеш

Талантите на Челопеч с концерт на Корминеш

Вечерта на 17 юни в парк „Корминеш” край Челопеч се състоя концерт под надслов „Талантите на Челопеч”. Събитието беше част от поредицата събития от културната седмица на Челопеч по повод празника на селото - Пресвета Неделя.

Множество зрители се насладиха на изпълненията на малки и големи таланти от Челопеч. Дори дъждът не попречи на доброто настроение. Жанна Центовска откри празника и приветства присъстващите. Водещи на събитието бяха Наско и Сани.

От сцената се изявиха малките мажоретки от детската градина и основното училище, малки и големи вокалисти от „Средногорски звън”, танцьорите от „Българче” и „Българка”, индивидуални вокалисти, художествени гимнастички и много други.

Изпълненията предизвикаха усмивки и бурни аплодисменти на публиката.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-18 14:57
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"