СУ-Златица изпрати своите дванадесетокласници

 

На 13 май, със специална церемония, СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Златица изпрати Випуск 2024. Програмата започна с вдигане на националния флаг на Република България и предаване на училищното знаме на следващия випуск. Специален поздрав към всички присъстващи бе атрактивният танц  на най-малките възпитаници от подготвителния клас.

Под бурните аплодисменти на ученици, родители и гости, дванадесетокласниците се качиха на импровизираната сцена. Аделина Асенова от 11.а клас ги поздрави с песента „Снимка за спомен“. Божидара Соколова, също от 11.а клас, им отправи послание за вяра, обич и смелост в предстоящите житейски изпитания.

Филип Тамбуев от 12.а клас  благодари на учителите от името на Випуск 2024 за безусловната и всеотдайна подкрепа, за топлите грижи и префесионализма.  Бъдещите абитуриенти бяха подготвили благодарствени стихчета за своите преподаватели.

Директорът Емилия Микова им пожела да бъдат здрави, отговорни и достойни хора, толерантни и трудилюбиви, да превръщат трудностите в победи, а мечтите в реалност.

Церемонията завърши с прощаване с училищното знаме.

 

Публикувана на: 2024-05-14
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"