2019.09.17
вторник
02:11
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ Златица връчи димломите на завършващите

СУ Златица връчи димломите на завършващите

На 28 юни СУ „Св. Паисий Хилендарски“  закри учебната година с официална церемония. Събитието се състоя в салона на читалището в града. Гости бяха заместник кметът на община Златица Цветан Хаинов, председателят на общинския съвет Асен Плахов, представители на Общинската администрация и други. Водещите Ивайла Дуралиева и Иван Андреев  откриха тържеството със стихове за лятото, ваканцията и приятелството. Най-успешните моменти от изминалата учебна година презентираха Виктория Кирова и Йордан Терзов. Директорът на училището Нели Стефанова връчи награди на изявени ученици. Грамоти за отличен успех и отлично представяне в престижни национални състезания получиха  52 ученици от 5. до 11. клас. Боян Велков, Илияна Нешкова, Самуил Младенов и Александра Бачева получиха специална грамота за личен принос за развитието на училищната общност. Беше обявено, че директорът на училището Стефанова е номинирана за ”Директор на годината“, заради приноса й за развитие на образованието в Софийска област. Бяха връчени награди и на отбора по тенис на маса за постигнати високи резултати. Кулминация на тържествената вечер беше връчването на дипломи за средно образование на учениците от  12. клас. От 24 зрелостници 9 завършват с отличен и 11 - с много добър успех. За доброто настроение се погрижиха танцьори от школата по спортни танци, малките звезди от Марчинг Бенд - Марчинг Старс и Александра Бачева.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-06-29 19:48
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"