2019.04.20
събота
16:21
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ Златица изпрати своите абитуриенти

СУ Златица изпрати своите абитуриенти

На 15 май СУ „Св. Паисий Хилендарски“ - гр. Златица, изпрати зрелостниците от випуск 2018. Дванадесетокласниците се присъединиха към тържеството, водени от училищния Марчинг бенд. Под звуците на химна се вдигна националният флаг и последва церемония по сдаване на училищното знаме. Зрелостниците предадоха училищното знаме на следващия випуск. С топли думи, водещите от 11-и клас поздравиха зрелостниците и им пожелаха с увереност да прекрачат прага на живота за пораснали. Гергана Стоянова и Александра Бачева  поздравиха с песента „Приятели“. От името на педагогическия екип поздравителен адрес към зрелостниците поднесе директорът Нели Стефанова. В отговор, дванадесетокласниците отправиха благодарност към учителите. Под звуците на училищния химн те се сбогуваха с училището.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-16 17:32
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"