2019.04.20
събота
16:21
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ Пирдоп изпрати Випуск 2018

СУ Пирдоп изпрати Випуск 2018

СУ „Саво Савов” – Пирдоп изпрати Випуск 2018. Тридесет младежи прекрачиха прага на училището за последен път.

В двора на учебното заведение се събраха родители, близки и приятели на дванадесетокласниците, за да присъстват на официалната церемония по изпращането. Удари последният училищен звънец за зрелостниците от Випуск 2018. С пожелание „На добър час”, китка здравец и свитък с послания, по-малките ученици изпратиха своите приятели. В тяхна чест прозвучаха музикални поздрави. Речи за сбогом отправиха класните ръководители Донка Красимирова и Донка Чардакова. С много любов и сълзи на очи двете преподавателки пожелаха попътен вятър на своите деца и обещаха да запазят най-топлите спомени от прекараните години заедно. С чувство на тъга от раздялата младите хора благодариха на своите класни ръководители и всички преподаватели. Те се зарекоха никога да не забравят училището, учителите и съучениците.

Абитуриентите многократно отброиха до 12, преди да напуснат родното училище. Финалът на годините, прекарани в училището, беше запалването на димки с цветовете на българския трибагреник.

Церемонията завърши със снимки за спомен и кръшно българско хоро.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-15 17:59
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"