Студенти посетиха Обогатителния комплекс край Мирково

 

Студенти от трети и четвърти курс от специалност „Хидростроителство” от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София посетиха Обогатителния комплекс на преработващата компания /Елаците-Мед/ край Мирково. Младежите бяха посрещнати от генералния директор „Производство“ инж. Стоил Димитров.

Чрез видео студентите се запознаха с дейността на компанията. Научиха и за възможността да кандидатстват за стажантската и стипендиантската програми.

От подробна презентация научиха за дейностите, съпътстващата инфраструктура и реализираните проекти на хвостохранилище „Бенковски-2“, както и на язовир „Радин извор“. Гостите успяха да направят и производствена обиколка на самото хидротехническо съоръжение.

След посещението декана на Хидротехническия факултет изпрати благодарствено писмо до изпълнителния директор инж. Драгомир Драганов за отзивчивостта и топлото посрещане в предприятието. Той изказа и признателността за доброто партньорство и възможността студентите да участват в стажантската и стипендиантската програми на дружеството.

 

Публикувана на: 2024-05-15
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"