Стартира новата „Бизнес академия за предприемачи“

2020-06-30 16:48
 

Стартира съвместният проект на Индустриален клъстер „Средногорие“ в партньорство с община Антон и община Чавдар съвместно с Фондация “Америка за България” за началото на пета серия от обучения по основи на предприемачеството - част от програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи''/BASE/.

Новите обучения по предприемачество ще се проведат в с. Антон в НЧ “Христо Ботев“ – големия салон, в периода юли - октомври 2020 г.

Припомняме, че BASE е 12-седмичен курс, в който вече преминаха обучение 75 човека, които имаха желание да стартират или да доразвият свой собствен бизнес в с. Мирково, гр. Етрополе и гр. Панагюрище. По време на курсовете участниците получиха знания и умения как да построят основите на своя малък бизнес в България, тръгвайки от това да оценят своята идея до това умело да управляват финансите и бизнеса си. Програма BASE цели да създаде благоприятна среда за устойчиво икономическо развитие на Средногорието и да насърчи хора от региона да стартират или доразвият свой собствен бизнес.

Регистрацията на желаещите да участват в новия курс е до 14.07.2020 година. Лекциите ще се провеждат веднъж седмично – всяка сряда от 17:30 часа с продължителност 3 часа.

Повече информация може да намерите в секциите с обяви на интернет платформата на медията.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"