2019.09.17
вторник
02:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Среща за МИГ се проведе в Антон

Среща за МИГ се проведе в Антон

В Антон се състоя информационна среща за консултиране подготовката на Стратегията за водено от общностите местно развитие на общините Антон, Пирдоп и Копривщица. Срещата беше част от поредицата срещи за разработка и изготвяне на Стратегия.

Участници в срещата бяха кметът на община Антон, служители в общинска администрация, представители на образователни и културни институции. Бяха поканени представители на местния бизнес, нестопанския сектор, земеделски производители, занаятчии и предприемачи, граждани и др.

Местната общност беше запозната с мерките за кандидатстване и критериите за оценка, заложени в разработваната Стратегия, по които заинтересованите страни взеха отношение и дадоха предложения.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2016-12-13 16:59
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"