2019.02.23
събота
20:03
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Средногорски звън» и Етиен Леви изнесоха концерт

«Средногорски звън» и Етиен Леви изнесоха концерт

Първи самостоятелен концерт на вокална група „Средногорски звън”, съвместно с известния певец и музикален педагог Етиен Леви, се състоя в Челопеч. Възпитаниците на маестро Невелина Сараджова и техният приятел Етиен събраха многобройна публика в салона на читалище „Труд и постоянство”. Концертът беше посветен на приятелството на местните млади певици с Етиен, който от известно време е и техен преподавател и музикален наставник.

Почетен гост на събитието беше друг приятел на групата – текстописецът и композитор Боби Мирчев. Присъстваха кметът на община Челопеч Алекси Кесяков, общински съветници, служители в администрацията, жители и гости.

В концертната програма взеха участие младите момичета от „Средногорски звън” и Етиен Леви. От сцената дебютираха и най-новите попълнения на групата - децата от „Средногорски звън джуниър”. Прозвучаха известни песни в тяхно изпълнение. На последната песен „Шесто чувство” публиката беше предизвикана да пее и танцува заедно с изпълнителите. Бурни аплодисменти и много настроение съпътстваха целия концерт.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-12 17:19
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"