2018.07.23
понеделник
18:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Средногорие медия” излиза в отпуск

„Средногорие медия” излиза в отпуск

Уважаеми зрители, днес беше последната информационна емисия на „Средногорие медия” преди годишния отпуск. Медията няма да предлага на аудиторията си собствени новини и предавания в продължение на един месец, до началото на месец септември.

От началото на септември 2016 година до днес медията предложи на потребителите си 1077 отделни новини, събрани в 251 информационни емисии. За същия период бяха произведени и излъчени 32 заседания на общински съвети от Златица, Пирдоп и Челопеч, бяха реализирани 36 издания на предаването „Обзорно студио”, 10 издания на рубриката „Аурубис Инфозона” и много други.

В периода медията задържа телевизионната си аудитория до малко под 8000 зрители и увеличи потребителите на интернет аудиторията си до малко над 50 000 посещения месечно. Тези статистически данни показват, че „Средногорие медия” продължава да бъде най-голямата медия в района на Средногорието.

Информационните емисии, новините и другите телевизионни предавания ще бъдат възобновени от 4-ти септември. Обновяването на информациите през интернет платформата няма да бъде спирано. 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-08-04 16:23
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"