2018.10.23
вторник
15:43
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Средногорец 2016» победиха шест отбора от областта

«Средногорец 2016» победиха шест отбора от областта

На 14 октомври в гр. Правец се проведе футболен турнир за деца, родени през 2004-та година. В турнира участваха 7 отбора от Софийска област. В надпреварата премериха сили футболните отбори  „Спортист 2009” - Своге, „Правец”, „Левски” - Долна баня, нашите момчета от „Средногорец 2016” -  Златица, и футболистите от клуб „Пирдоп”, тези от „Бенковски” – Костенец, и „Чавдар” - Етрополе. Турнирът се изигра на принципа всеки срещу всеки. С много силно представяне, след пет поредни победи и едно равенство, футболистите на ФК „Средногорец 2016” - гр. Златица, заеха призовото 1-во място.

До победата се стигна, след като в отделните срещи отборът се наложи с резултат 2:0 над пирдопчани и също толкова над футболистите от Костенец. С 6:0 златишките момчета победиха етрополци, с четири гола се наложиха над момчетата от Своге, с две попадения взеха срещата срещу домакините от Правец и равенство от 0:0 срещу „Левски” - Долна баня.

Момчетата от „Средногорец 2016” безапелационно станаха фаворити с нито един допуснат гол в тяхната врата.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-10-17 15:01
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"