2019.08.22
четвъртък
21:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Специални пакети за електролечение има в „Уни Хоспитал“

Специални пакети за електролечение има в „Уни Хоспитал“

Пациенти с оплаквания на опорно-двигателния апарат имат възможност да се възползват от специални пакети, разработени от отделението по физикална и рехабилитационна медицина на МБАЛ „Уни Хоспитал“ - Панагюрище. Началникът на структурата д-р Борис Джурджев обясни, че в пакет „Обезболяващи процедури“, който включва три вида електролечение, на практика се заплащат две от прилаганите три процедури. Пакет „Двигателно възстановяване“ включва електролечение и кинезитерапия.

И в двата пакета лекарите от отделението ще извършват и безплатен преглед на пациентите. Сумата, която ще се заплаща за 5-дневно лечение, може да бъде възстановена от застрахователните компании, ако пациентът има сключен договор.

Д-р Джурджев припомни, че диагнози от почти всички области на медицината се лекуват ефикасно с методите на съвременната физиотерапия и рехабилитация.

За повече информация тел.: 0357/88 535

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-04-12 17:01
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"