2019.09.17
вторник
02:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Социалният патронаж в Пирдоп с ново оборудване

Социалният патронаж в Пирдоп с ново оборудване

На 10 септември се състоя официално откриване на обновената материална база в „Домашен социален патронаж" в гр. Пирдоп.

Припомняме, че в рамките на проект общината подмени кухненското оборудване и обзавеждане на Домашния социален патронаж. Финансирането е от Фонд „Социална закрила" към Министерство на труда и социалната политика. Общият бюджет на проекта е близо 30 хил. лв., със собствено участие в размер на 10%.

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров и ръководителят на социалния комплекс Ненка Калканджиева прерязаха лентата и се поздравиха с новите придобивки. Геров сподели, че с реализирането на проекта ще се повиши капацитетът на социалния патронаж, тъй като нуждата от тази социална услуга нараства и броят на потребителите непрекъснато се увеличава. Той благодари на общинските служители, работили по проекта.

Отец Недко Бръмбаров отслужи тържествен водосвет и поръси всички за здраве.

Събитието завържи с наздравици и пожелания за бъдещи успехи.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-11 16:26
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"