2019.07.22
понеделник
01:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Службата по земеделие с изнесена приемна в Пирдоп

Службата по земеделие с изнесена приемна в Пирдоп

На 14 март сутринта в Пирдоп се проведе изнесена приемна на териториалния областен офис на Националната служба за съвети в земеделието - гр. София. Приемната беше позиционирана в зала „Лектория” към читалище „Напредък”.

По време на приемната експертите консултираха желаещите за възможностите за субсидиране на тяхната дейност, вкл. по линия на ПРСР2014-2020, предстоящият прием по подмярка 6.3 за развитие на малки стопанства, както и други въпроси от сферата на земеделието.

От възможността се възползваха няколко заинтересовани лица, които отправиха своите питания и коментираха своите опасения за бъдещето на програмите и възможностите за субсидиране.

Приемната остана на разположение на заинтересованите до обедните часове.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-15 17:02
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"