2019.07.22
понеделник
01:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Шестима футболни съдии получиха сертификати

Шестима футболни съдии получиха сертификати

В продължение на няколко седмици в читалище „Напредък” в Пирдоп се проведе курс за съдии по футбол. Същият беше организиран от  Светозар Стоянов от  "Лига Средногорие". Лектори  на обучението бяха преподавателите от Български футболен съюз - Тихомир Костовски и Евгени Геров. 

Сложността на материята и отговорността на професията бяха причина до края на курса да достигнат едва шестима  души. Те се представиха отлично на практическия изпит, проведен на 8 март в спортния комплекс в Мирково, с любезното съдействие на община Мирково и ръководството на ФК „Средногорец 2016”.

Всички завършили успешно получиха сертификати.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-13 15:23
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"