2018.11.14
сряда
07:38
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
РУО София-регион проведе пресконференция

РУО София-регион проведе пресконференция

Регионално управление на образованието София-регион проведе пресконференция по проект „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности /“Твоят час“/. Събитието се състоя в края на миналата седмица в Център за подготовка на ученици за олимпиади в столицата.

Пресконференцията беше открита от началника на управлението и регионален координатор по проекта Росица Иванова. Пред присъстващите бяха оповестени резултатите и постигнатите цели от проекта за изминалата учебна година.

Припомняме, че целта на проекта по „Твоят час” беше да повиши потенциала на учениците и надгради техните знания. Това се осъществи чрез сформирането на групи за преодоляване на обучителни затруднения и групи по интереси.

91 училища от Софийска област са се включили в проекта, което представлява 90% от всички училища в областта.

На пресконференцията директори на училища споделиха лични впечталения от работата по проекта през изминалата учебна година. Експертите от управлението по образование отговориха на поставените въпроси от медии.

Пресконференцията завърши с демонстрация на група по интереси „Фризьорство и козметика за животни“ към професионална гимназия в гр. Костинброд. Две кучета и едно зайче бяха фризирани и с направен тоалет за изяви пред публиката.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-05 16:08
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"