2019.08.22
четвъртък
21:53
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ремонтират покрива на училището в Мирково

Ремонтират покрива на училището в Мирково

От началото на месец септември текат строително-монтажни и строително-ремонтни дейности по покрива на ОУ „Георги Бенковски” в с. Мирково. Цялостният ремонт на покрива на учебното заведение се осъществява чрез финансиране от Министерство на образованието и науката и Община Мирково. Общата сума е 215 хиляди лева, 100 хил.лв. отпуснати от  министерството, а остатъка е финансиран от Община Мирково, след решение на Общински съвет. След проведен конкурс по Закона за обществените поръчки фирма-изпълнител става „Геоинвест Холдинг” ДЗЗД Пирдоп. Срокът за изпълнение е 40 календарни дни. Покривът на училището се ремонтира изцяло, подменят се всички греди, летви, полага се изолация, нови цигли и улуци. До края на месец октомври се очаква да приключат всички дейности по ремонта.

В учебното заведение е създадена строга организация, за да се осигури безопасността на учениците. Учебният процес не се нарушава.

Този ремонт се осъществява благодарение на съдействието на Община Мирково в лицето на кмета Цветанка Йотина.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-10-09 15:38
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"