2019.09.17
вторник
02:11
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Проведе се петото издание на „Златна есен” - Челопеч

Проведе се петото издание на „Златна есен” - Челопеч

На 8-ми септември  в парк "Корминеш" се проведе V-ата  юбилейна Регионална среща "Златна есен 2018", с. Челопеч. Събитието е организирано от община Челопеч за възрастни хора, хора с увреждания и офицери от запаса и се провежда за поредна година на това място.

Празничната програма започна с духовито приветствие от Никола Берберов. Водещ на събитието беше Невелина Сараджова.

Музикални поздрави към присъстващите бяха отправени от Женски хор и Детска вокална група „Средногорски звън”. Специални гости на празника бяха пенсионерски клуб „Млади сърца” от гр. Крумовград, които поздравиха с три изпълнения.

За гостите на събитието беше подготвена викторина. Правилно отговорилите на интересните въпроси получиха награди. Празничната програма продължи с невероятните изпълнения на Невелина Сараджова. Кулминацията на празника бяха изпълненията на специалния гост - Веселин Маринов. Всички присъстващи пяха, танцуваха и се веселиха заедно с него.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-10 17:30
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"