Проведе се национална среща в «Уни Хоспитал»

2019-11-12 13:51
 

Над 100 специалисти от цялата страна се включиха във Втората национална среща по радиохирургия, която се проведе на 8 и 9 ноември в Панагюрище, с домакин Онкологичен център към МБАЛ „Уни Хоспитал“. Домакин на срещата беше д-р Захари Захариев, началник на отделението по Лъчелечение в Онкологичния център и основен инициатор на събитието.

Основната тема на срещата беше „Три години радиохирургия в България – първи клинични резултати и предизвикателства към дозиметричното планиране“. Бяха представени презентации на водещи имена в онкологията у нас, а лектори от Италия представиха най-новите технологии в областта на лъчелечението.

Втората национална среща по радиохирургия бе осъществена с помощта на Гилдията на лъчетерапевтите в България, Клуб Млад онколог и МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Каква трябва да е заплатата на кмета във Вашата община?
В максимален размер
3000 - 4000 лева/месечно
2000 - 3000 лева/месечно
1000 - 2000 лева/месечно
В минимален размер

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален филм
  • 18:30 - Документален филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 21:30 - Документален филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"