2019.09.17
вторник
02:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Приключиха мегданските хора в Копривщица

Приключиха мегданските хора в Копривщица

Сезонът на мегданските хора в Копривщица приключи. Последното събитие от инициативата се състоя през изминалата събота.

Припомняме, че всяка събота през лятото гостите и гражданите на Копривщица имаха възможността да се радват на магията на българския фолклор чрез организираните от читалище „Х. Ненчо Палавеев“ и с финансовата подкрепа на община Копривщица мегдански хора. Сезонът беше закрит с концерт на мажоретния състав към училище „Нешо Бончев“ от гр. Панагюрище и изключителните изпълнения на великолепния глас  на Надежда Ковачева. Концертната програма завърши с пъстро и шарено хоро на площада в града, с което беше сложен финалът на инициативата.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-09-11 17:22
Източник: Средногорие - Медия
Автор: Елена Чумпова
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"