2018.10.23
вторник
15:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Приключи есенният полусезон на «Лига Средногорие»

Приключи есенният полусезон на «Лига Средногорие»

В неделния ден на 12 ноември в Пирдоп се проведе последният кръг от есенния полусезон на "Лига Средногорие".

В първия мач се проведе аутсайдерското дерби между "Средногорец" - Златица и ФК "Душанци", като двата отбора направиха зрелищно 3:3.

В дербито на сезона отборите на ФК "Пирдоп" и "Орлин" - Пирдоп напълно оправдаха очакванията, като изиграха силен мач, с много обрати и атрактивни отигравания. Още от първите минути двата отбора се хвърлиха в свирепа битка и само в рамките на 3 минути паднаха 3 гола. „Орлин” поведе, а футболистите на "Пирдоп" съумяха да обърнат до 2:1. Оранжевите не се примиряваха и на два пъти изравниха резултата (2:2 и 3:3). По-добре тренираният отбор ФК "Пирдоп" поведе с 5:3 и реши мача в своя полза. Иван Спасов от „Орлин” успя да отбележи четвърти гол, с който се утвърди като най-добрия голмайстор в "Лига Средногорие", но силите на играчите не стигнаха за повече. Така ФК "Пирдоп" запази първото си място и е едноличен лидер в класирането.

В последния мач „Смяна А” победи ФК "Църквище" с 6:3, като дори определяният за най-добър вратар в лигата - Марио Балканджиев, не успя да помогне на отбора от Църквище. Така "Смяна А" се изкачи в класирането и ще зимува на третото място, преди мачовете през пролетта.

Мачът между „Мирково ветерани” и „Каталунците” не се състоя заради отказа на последните да играят в първенството. Предстои да разберем, дали този отбор ще участва в мачовете напролет. Очаква се пролетният полусезон да започне през март.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-11-14 15:52
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"