2019.07.19
петък
12:04
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои заседание на ОбС-Пирдоп

Предстои заседание на ОбС-Пирдоп

За утре – 20 юни, е насрочено редовно заседание на ОбС-Пирдоп. В предварителния дневен ред са включени девет въпроса от местен характер.

Съветниците на Пирдоп ще упълномощят представител на общината за участие в Общото събрание на акционерите на МБАЛ-Пирдоп, ще актуализират програмата за управление и разпореждане с имоти, ще направят допълнение и изменение на наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги. Очаква се съветниците да одобрят план-схема за поставяне на люлки, пързалки и въртележки за деца, да се запознаят с отчета за изпълнение на бюджета и състоянието на общинския дълг за миналата година.

Сесията ще се проведе от 17:30 часа в зала „Лектория”.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-19 16:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"