Предстои офроуд рали в Челопеч

2018-08-02 16:58
 

За втора поредна година община Челопеч ще бъде домакин на най-известното офроуд състезание в света - Рейнфорест Челиндж (Rainforest Challenge). То ще се проведе в периода 3-5 август. Припомняме, че квалификационната серия от веригата Rainforest Challenge Global Series ще се проведе за четвърти път в България.

Официалното откриване на надпреварата и представяне на екипажите ще бъде направено на 3 август от 10:00 часа в парк „Корминеш”. По-късно същия ден ще бъде даден реалният старт на надпреварата. През трите дни от състезанието екипажите и техните машини ще преодоляват екстремни трасета около хижа „Мургана”, в местността „Маята” и по трасета в Стара планина и Средна гора. В съботната вечер е предвидено и нощно каране. Етапът е с изключителна сложност. Трасето е около 6 км и се намира на прохода „Кашана”.

В неделния ден от 10:00 часа на пистата в местността „Маята” екипажите ще преодоляват атрактивни препятствия за забавление на публиката.

 

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"