2019.09.17
вторник
02:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои офроуд рали в Челопеч

Предстои офроуд рали в Челопеч

За втора поредна година община Челопеч ще бъде домакин на най-известното офроуд състезание в света - Рейнфорест Челиндж (Rainforest Challenge). То ще се проведе в периода 3-5 август. Припомняме, че квалификационната серия от веригата Rainforest Challenge Global Series ще се проведе за четвърти път в България.

Официалното откриване на надпреварата и представяне на екипажите ще бъде направено на 3 август от 10:00 часа в парк „Корминеш”. По-късно същия ден ще бъде даден реалният старт на надпреварата. През трите дни от състезанието екипажите и техните машини ще преодоляват екстремни трасета около хижа „Мургана”, в местността „Маята” и по трасета в Стара планина и Средна гора. В съботната вечер е предвидено и нощно каране. Етапът е с изключителна сложност. Трасето е около 6 км и се намира на прохода „Кашана”.

В неделния ден от 10:00 часа на пистата в местността „Маята” екипажите ще преодоляват атрактивни препятствия за забавление на публиката.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-08-02 16:58
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"