2018.11.14
сряда
07:38
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои Коледният бал на Ротари клуб Пирдоп

Предстои Коледният бал на Ротари клуб Пирдоп

На 9 декември в Пирдоп ще се състои Коледният бал на Ротари клуб Пирдоп. Традиционно балът се провежда под знака на благотворителността, като през тази година той ще се проведе под мотото „Чиста вода за децата на Средногорието“.

Целта на благотворителното събитие е да събере средства, с които да се инсталират съвременни и висококачествени системи за пречистване на водата за детските градини на територията на всичките седем общини.

Избраната система за пречистване на водата е с 5 степени на филтрация и се свързва директно към студената вода на водопроводната мрежа. Така се осигурява постоянен поток от напълно пречистена и свежа вода.

От Ротари клуб Пирдоп се надяват, че ще съберат необходимите средства и с помощта на общинските администрации този проект ще се осъществи.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-12-07 16:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"