ПП Възраждане съвсем близо до ГЕРБ в Златица

 

Партия „Възраждане“ събира сериозен вот от златишките избиратели на изборите за български парламент. Партията остава втора след ГЕРБ-СДС с 19,52% подкрепа. Коалиция ГЕРБ-СДС печели вота в община Златица с 26,30%. Следват от Коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ с 7,94% и Има такъв народ с 7,40%.

Българската социалистическа партия остава назад в класирането с 6,57%. След нея се нарежда Движението за права и свободи – 4,52% и изненадата - партия „Величие“ с резултат – 2,94%.

В община Златица гласа си дадоха 1460 човека.

 

Публикувана на: 2024-06-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"