2019.09.17
вторник
02:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Пожарникари демонстрираха техника и умения в Пирдоп

Пожарникари демонстрираха техника и умения в Пирдоп

В рамките на Седмица на пожарната безопасност и честването на 14-и септември - професионалния празник на служителите от Главна дирекция «Пожарна безопасност и защита на населението», пожарникари от районната служба в Пирдоп проведоха демонстрация. Събитието беше насочено главно към деца и младежи. Присъстваха малчуганите от детските градини и младежи от града. Началникът на пожарната служба в Пирдоп, инспектор Ненко Миков, приветства присъстващите. Той разясни повода за мероприятието и какво ще представлява демонстрацията. Пожарникарите показаха как се гаси малък пожар с пожарогасител и как се действа при голям пожар. В края на събитието желаещите имаха възможността да огледат и се качат в пожарните коли. За малчуганите изживяването беше истинска емоция, която беше подсилена от сирените на пожарните коли.

Седмицата на пожарната безопасност има за цел повишаване на културата и информираността на населението в тази област, издигане на престижа на професията на пожарникарите и доверието на хората към тях.

 

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-12 15:48
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"