2019.09.17
вторник
02:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Поставиха куклата Кели край началното училище в Пирдоп

Поставиха куклата Кели край началното училище в Пирдоп

Днес официално беше открита новата придобивка на Пирдоп – куклата Кели.

Припомняме, че в началото на годината по инициатива на Инер Уил клуб Пирдоп съвместно с увеселителен парк "Боби и Кели" стартира кампания по събиране на пластмасови капачки за вторични суровини, а средствата от тях бяха отредени за триизмерни кукли с реални детски размери, които да бъдат поставени до пешеходни пътеки в града с цел повишаване вниманието на шофьорите и пешеходците и превенция на произшествията. Проектът носи името "Пресичай безопасно с Боби и Кели".

В навечерието на новата учебна година първата кукла вече е факт. Това е Кели и е поставена до пешеходната пътека край НУ «Тодор Влайков». На официалното откриване присъстваха ръководство и членове на Инер Уил клуб, на Ротари клуб, кметът Ангел Геров и множество деца и ученици. Специални гости бяха аниматори от парк «Боби и Кели» и известният на всички деца бате Енчо. Той приветства всички и заедно с колегите си показа на децата как се пресича безопасно. Малчуганите няколко пъти тренираха пресичането. Събитието се превърна в малък празник за децата. Те получиха талони за атракционите в парк «Боби и Кели», казваха стихчета и се снимаха с Боби и Кели за спомен.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-09-11 17:24
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"