2019.09.17
вторник
02:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Полицията хвана нарушители в Антон

Полицията хвана нарушители в Антон

От пресцентъра на Областна дирекция на МВР съобщиха за двама нарушители от Антон.

В ранните сутрешни часове на 8 януари в Антон автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Мерцедес“, в хода на която водачът бил изпробван за употреба на алкохол. След като дрегерът отчел 1.23 промила, 36-годишният З.Н. от същото село е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Няколко дни по-рано, на 3 януари, в Антон автопатрул на полицията спрял за проверка лек автомобил „Москвич“ с различни номера на двете регистрационни табели. След извършена справка служителите на реда установили, че и двете табели са издадени за други МПС. Срещу водача Д.Г./46г./ от същото село е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, пр.1 от НК.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-01-10 15:02
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"