2019.07.19
петък
12:04
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Полицейски участък – Златица с нов автомобил

Полицейски участък – Златица с нов автомобил

РУ-Пирдоп се сдоби с чисто нова патрулна кола. В края на миналата седмица автомобилът беше докаран в управлението. Той ще бъде в услуга на полицейския участък в Златица.

Припомняме, че миналата година "Пътната полиция" в Пирдоп се сдоби с чисто нова патрулна кола с марка „Киа”, оборудвана с всички технически средства за по-бърза и качествена работа на полицията, която обслужва целия район.

Новият полицейски автомобил е с марка „Шкода”. Той беше огледан от полицейските служители, които ще го ползват и от началника на управлението Христо Присов.

Новите патрулни коли трябва постепенно да изместят от употреба старите „Опел”-и.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-17 16:50
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"